BLI EN EKSPERT PÅ RØDVINER FRA VALPOLICELLA med produsenten Masi

Arcus   –  Lørdag kl 11:15   –   Rom: Kork   –   Kapasitet: 40 personer

Legendariske Masi Agricola er virkelig en foregangsprodusent fra Italia. Familien Boscaini har laget viner fra Valpolicella siden slutten av 1700-tallet, på druesortene Corvina, Rondinella og Molinara. Masi laget den opprinnelige ripasso-vinen for første gang i 1964, vinen som nå kalles Campofiorin. Men, Masi er kanskje best kjent for sine mange unike Amaroneviner.

 

Til «Spis og Drikk» festivalen kommer Giacomo Boscaini fra Masi familien og lærer oss alt han kan om Appassimento, en historisk og tradisjonsrik produksjonsmetode brukt for å lage vinstilene Ripasso, Amarone og Recioto.

 

WWW.VINGRUPPEN.NO

Smakspakke til kurset koster

2 poeng