Kenwood: Praktisk kurs i bruk av kjøkkenmaskin

Elkjøp   –  Lørdag kl 16:30   –   Rom: Gaffel   –   Kapasitet: 60 personer

Kjøkkenmaskinen er blitt like naturlig på kjøkkenet som komfyren. Ingen land i verden har så mange kjøkkenmaskiner i bruk enn oss nordmenn.

 

Vet vi hvilke muligheter innen matlagningen disse maskinene har?

De fleste maskiner på markedet kan mer enn bare å elte brøddeig.

 

Markedslederen Kenwood har mer enn 25 forskjellige utstyrsdeler som gjør at du med EN maskin kan utføre over 60 forskjellige funksjoner innen matlagingen.

 

Årets kjøkkenprodukt i fjor var den nye Kenwood Cooking Chef som med sin induksjons varmeplate løfter mulighetene ytterligere ett hakk opp.

 

På kurset vil vår prominente kokk, Lauri Nordberg ta for seg de fleste utstyrsdelene og vise hva man kan gjøre med en kjøkkenmaskin, både som «Hverdagshelt» og som hjelp til «Gourmet kokken».

På kurset vil vi dessuten presentere for første gang flere nye utstyr man kan få glede av på sin Kenwood enten den er gammel eller ny.

 

 

Foredragsholder: Lauri Nordberg

Smakspakke til kurset koster

0 poeng

Smakspoeng blir belastet når du ankommer kursrommet.