Fra Holmestrand til Cognac - Toralf Bølgen tar deg gjennom en reise i Bache-Gabrielsens verden!

Bache-Gabrielsen   –  Lørdag kl 14:30   –   Rom: Drue   –   Kapasitet: 40 personer

TORALF BØLGEN tar oss med på en reise i Cognacens verden. Vi smaker oss gjennom et utvalg cognacer hvor jordsmonn, druer, eikelagring, tiden og kjellermesteren viser hva de til sammen kan prestere.

 

Toralf Bølgen har 36 års erfaring fra restaurantbransjen, og sammen med Trond Moi startet han opp Bølgen & Moi i 1995. Han er en av Norges mest profilerte vinkelnere, æresmedlem i Norsk Vinkelnerforening og forfatter av mer enn 10 bøker om mat og vin.

 

Han er også kjent for samarbeid med kjellermester Jean Philippe Bergier hos Bache Gabrielsen, og har 3 cognacblandinger i Bache Gabrielelsens sortiment under etiketten «Bølgen & Bergier». Toralf har holdt foredrag gjennom 25 år om mat, vin og brennevin.

 

Vi smaker:

Bache-Gabrielsen 3 Kors

Bølgen & Bergier – Anna  V.S.

Bache-Gabrielsen American Oak

Pure & Rustic Organic Grande Champagne

Bølgen & Bergier – Maria  X.O.

Bache-Gabrielsen Sérénité – Très vieille Grande Champagne

Smakspakke til kurset koster

8 poeng