Akevitt - Hvordan skape livets vann?

Arcus   –  Lørdag kl 13:15   –   Rom: Kork   –   Kapasitet: 30 personer

Ivan er utdannet Master of Food Science ved Universitetet for miljø og biovitenskap. I dag er han ansatt som Masterblender hos Arcus. Hos denne produsenten er Ivan ansvarlig for brennevinet som er lansert de siste årene, ikke minst Gammel Opland Single Cask serien, Gjoleid- Norsk Whisky og Lysholm Linie Aquavit.

 

I løpet av dette seminaret vil Ivan gå litt dypere inn i akevittens verden. Han vil fortelle og la deg smake på forskjellige elementer som gir akevittene sin karakteristiske smak.

 

Vi smaker på:

Gammel Opland

Gammel Opland Edel Madeira

Lysholm No. 52

Simers Taffel

med flere…

 

Foredragsholder: Ivan Abrahamsen

 

WWW.ARCUS.NO

Smakspakke til kurset koster

6 poeng